The Team

Tandartsassistente

Ashmita heeft geruime ervaring als tandartsassistente en weet angstige patiënten goed op hun gemak te stellen.

Ze spreekt Nederlands, Engels en Hindoestaans.

Tandarts BIG-register: 09926744602

Mangpor is in 2007 afgestudeerd als tandarts. Haar specialismen zijn orthodontie en esthetische tandheelkunde. Ze doet haar werk met veel passie en uiterste precisie en is daarin heel zorgzaam.

Zij spreekt Nederlands, Engels en Thai.

Tandheelkundige

Ik ben Laura en werkzaam als praktijkmanager, daarmee ben ik verantwoordelijk voor de dagelijkse operatie bij DentaNova. Samen met het team zorg ik ervoor dat onze patiënten de beste tandheelkundige zorg krijgen en zich gehoord en veilig voelen. Ik ondersteun collega's waar mogelijk en door de onderlinge sfeer voelt DentaNova als een tweede thuis.

Werken bij DentaNova betekent voor mij dat geen dag hetzelfde is, hoogst mogelijke mens-en servicegerichtheid, als een vis in het water voelen en voor elkaar klaarstaan. Ik spreek vloeiend Nederlands en Engels en redelijk Turks.

Ik hoop je spoedig te mogen verwelkomen bij ons tandheelkundig centrum!

Tandarts BIG-register: 19930400102

Ik ben Manolya en sinds dag 1 ben ik allround assistente bij DentaNova. Jullie kennen me misschien als vast gezicht bij de balie of assisterend aan de stoel.

Ik ben behulpzaam, vrolijk, geduldig en zorgzaam. Ik help u graag in het Nederlands, Engels en Turks.

Tandarts BIG-register: 89919030202

Sahin is in 2014 afgestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam/Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam (ACTA-VU/UvA). Hij is een gedreven tandarts die alle tijd voor je neemt en je alles kan vertellen over de verschillende aspecten uit de tandheelkunde. Dat doet hij met veel enthousiasme en alle geduld. Hij denkt graag met patiënten mee en heeft vele jaren ervaring in de kindertandheelkunde, orthodontie, restauratieve en esthetische tandheelkunde.

Jan Luykenlaan 15

2533 JK Den Haag

070 222 30 30

Bel voor een afspraak

Openingingstijden

Ma - Vrij: 9:00 - 17:30 Zaterdag: 10:00 - 14:00

Voor al uw vragen

info@dentanova.nl