The Team

Tandartsassistente

Zeynep is als stagiaire begonnen bij DentaNova en inmiddels niet meer weg te denken uit ons team. Zij werkt zowel als balie-als stoelassistente en doet dit met veel plezier. Zeynep is zachtaardig, kalm en geduldig.

Ze staat je graag te woord in het Nederlands en Turks.

Preventieassistente

Busra werkt bij DentaNova als preventieassistente. Ze is zorgzaam en weet zowel volwassenen als kinderen heel goed op hun gemak te stellen. Ze voert zelfstandig behandelingen uit op het gebied van preventie en mondhygiëne.

Busra spreekt Nederlands, Engels en Turks.

Mondhygiëniste

Hafsah is onze mondhygiëniste en werkt met veel zorg en aandacht aan de mondgezondheid van onze patiënten. Ze is hartelijk, zorgzaam en vriendelijk.

Hafsah spreekt Nederlands, Engels en Urdu.

Implantoloog - Tandarts BIG register: 39917179502

Angel is bij ons werkzaam als implantoloog, opgeleid in Spanje en sinds 2013 woonachtig in Nederland. Na jaren ervaring opdoen in Spanje en Nederland zowel in het ziekenhuis als in de tandartspraktijk houdt Angel zich nu uitsluitend bezig met implanteren en chirurgie.

Angel is open, eerlijk en empathisch. Hij is kalm en neemt alle tijd om patiënten goed te informeren en ze op hun gemak te stellen.

Tandartsassistente

Ashmita heeft geruime ervaring als tandartsassistente en weet angstige patiënten goed op hun gemak te stellen. Ze is zorgzaam, zachtaardig en empathisch.

Ze spreekt Nederlands, Engels en Hindoestaans.

Tandarts BIG-register: 09926744602

Mangpor is in 2007 afgestudeerd als tandarts. Haar specialismen zijn orthodontie en esthetische tandheelkunde. Ze doet haar werk met veel passie en uiterste precisie en is daarin heel zorgzaam en betrokken

Zij spreekt Nederlands, Engels en Thai.

Tandheelkundige
Praktijkmanager

Laura is werkzaam als praktijkmanager en daarmee verantwoordelijk voor de dagelijkse operatie bij DentaNova. Samen met de rest van het team zorgt ze ervoor dat patiënten de beste tandheelkundige zorg krijgen én zich gehoord en veilig voelen. Ze ondersteunt collega's waar mogelijk en door de onderlinge sfeer voelt DentaNova voor haar als een tweede thuis.

Werken bij DentaNova betekent voor haar dat geen dag hetzelfde is, hoogst mogelijke mens-en servicegerichtheid, als een vis in het water voelen en voor elkaar klaarstaan. Ze spreekt vloeiend Nederlands en Engels en redelijk Turks.

Tandarts BIG-register: 19930400102

Mahmut Sorgucu is werkzaam als tandarts bij tandheelkundig centrum DentaNova. Hij heeft zowel de opleidingen Mondzorgkunde als Tandheelkunde afgerond waardoor hij het tandvlees en kaakbot van onze patiënten goed kan beoordelen. Voor Mahmut is DentaNova werken in een hecht en multidisciplinair team om aan de wensen van onze patiënten te voldoen.

Hij houdt van werken in de tandheelkunde en doe dat met veel plezier. Mahmut weet met zijn bruisende energie mensen goed op hun gemak te stellen. Hij krijgt ze regelmatig aan het lachen zodat ze met een gerust hart bij hem in de stoel liggen. Daarnaast spreekt hij vloeiend Nederlands, Engels en Turks.

Manolya is sinds dag één allround assistente bij DentaNova. Jullie kennen haar misschien als vast gezicht bij de balie of assisterend aan de stoel.

Ze is behulpzaam, vrolijk, geduldig en zorgzaam. Ze staat u graag te woord in het Nederlands, Engels of Turks.

Jan Luykenlaan 15

2533 JK Den Haag

070 222 30 30

Bel voor een afspraak

Openingstijden

Maandag: 9:00 - 20:00
Di - Vri: 9:00 - 17:30 Zaterdag: 10:00 - 14:00

Voor al uw vragen

info@www.dentanova.nl