Algemene Tandheelkunde

Welkom bij DentaNova tandartsenpraktijk

 

DentaNova is een moderne tandartspraktijk gevestigd in Moerwijk tussen het Zuiderpark en de Erasmusplein. Bij ons kunt u rekenen op tandheelkundige zorg welke voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen. Behalve de algemene tandheelkunde bent u bij ons ook aan het juiste adres  voor: preventieve tandheelkunde, mondhygiëne behandelingen, kindertandheelkunde, reconstructieve tandheelkunde (gebitsrenovatie), orthodontie (beugel), prothetiek ( kunstgebit/ klikgebit) en esthetische/ cosmetische tandheelkunde. Wij werken uitsluitend volgens de laatste technieken en bewezen behandelmethodes.

 

Complete tandzorg onder één dak.

Voor het complete aanbod van tandzorg bent u bij DentaNova in goede handen. Tandartsen, mondhygiënisten, preventieassistenten, tandartsassistenten en tandtechnici. U kunt als patiënt bij ons altijd terecht bij één vertrouwd adres!

 

Met een gerust gevoel naar de tandarts

Wij werken graag aan een goede relatie met onze patiënten. Daarom investeren wij veel in persoonlijke aandacht, open communicatie en uitstekende service. Wij zijn pas tevreden als een behandeling technisch goed is uitgevoerd én aan uw wensen heeft voldaan. Niet alleen een gezonde mond, maar ook een blije patiënt!

 

 

Transparantie

D.m.v. een speciaal softwareprogramma kunnen we samen met u kijken of u een eigen bijdrage dient te betalen naast de vergoeding van uw zorgverzekering. Ook kunnen we zien of u aan aanvullende tandartsverzekering heeft. Zo komt u niet voor verassingen achteraf te staan.

Jan Luykenlaan 15

2533 JK Den Haag

070 222 30 30

Bel voor een afspraak

Openingingstijden

Ma - Vri: 9:00 - 17:30 Zaterdag op afspraak

Voor al uw vragen

info@dentanova.nl